delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-developers/2002/02/14/12:53:16

Mailing-List: contact cygwin-developers-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
List-Subscribe: <mailto:cygwin-developers-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-developers/>
List-Post: <mailto:cygwin-developers AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-developers-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/ml/#faqs>
Sender: cygwin-developers-owner AT cygwin DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-developers AT cygwin DOT com
Date: Thu, 14 Feb 2002 12:56:36 -0500
From: Jason Tishler <jason AT tishler DOT net>
Subject: Re: wait_subproc failures in 2002-Feb-10 snapshot
In-reply-to: <20020214172843.GA1576@redhat.com>
To: Cygwin-Developers <cygwin-developers AT cygwin DOT com>
Mail-followup-to: Cygwin-Developers <cygwin-developers AT cygwin DOT com>
Message-id: <20020214175636.GA2156@hp.com>
MIME-version: 1.0
User-Agent: Mutt/1.3.24i

Chris,

On Thu, Feb 14, 2002 at 12:28:43PM -0500, Christopher Faylor wrote:
> On Thu, Feb 14, 2002 at 12:29:38PM -0500, Jason Tishler wrote:
> > Any ideas of how to debug this further would be greatly appreciated.
> 
> Rebuild the DLL with --enable-debugging and you'll probably see that
> someone is stomping on a handle.

I will try the above and report back.

> I assume that this wasn't an issue with the previous snapshot?  If so,
> it should be pretty easy to track down what caused the problem. There
> hasn't been that much activity in cygwin lately.

It wasn't an issues with 1.3.9-1 -- I haven't tried any other snapshot
than 2002-Feb-10.  Since it takes many hours (sometimes days), a binary
search would be painful.

Thanks,
Jason

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019