delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-developers/2002/02/14/12:25:29

Mailing-List: contact cygwin-developers-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
List-Subscribe: <mailto:cygwin-developers-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-developers/>
List-Post: <mailto:cygwin-developers AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-developers-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/ml/#faqs>
Sender: cygwin-developers-owner AT cygwin DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-developers AT cygwin DOT com
Date: Thu, 14 Feb 2002 12:29:38 -0500
From: Jason Tishler <jason AT tishler DOT net>
Subject: wait_subproc failures in 2002-Feb-10 snapshot
To: Cygwin-Developers <cygwin-developers AT cygwin DOT com>
Mail-followup-to: Cygwin-Developers <cygwin-developers AT cygwin DOT com>
Message-id: <20020214172938.GA1960@hp.com>
MIME-version: 1.0
User-Agent: Mutt/1.3.24i

Since upgrading to the 2002-Feb-10 snapshot (for the PostgreSQL fix),
I have been getting the following transient error messages from my
fetchmail daemon (i.e., NT service via cygrunsrv):

      0 [proc] fetchmail 820 wait_subproc: wait failed. nchildren 1, wait 1000, Win32 error 6
  30172 [proc] fetchmail 820 wait_subproc: nchildren 1, event[1] 0x14, pchildren[0] 0x1AE60000, events[0] 0x230, Win32 error 6
  50549 [proc] fetchmail 820 wait_subproc: pid 2236, dwProcessId 2236, hProcess 0x14, progname 'C:\cygwin\bin\sh.exe'

After the above occurs, fetchmail is wedged.  If I restart fetchmail, then
it is OK for a while. However, it eventually hangs in the same way again.

Any ideas of how to debug this further would be greatly appreciated.

Thanks,
Jason

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019