delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-developers/2000/04/01/22:53:18

Mailing-List: contact cygwin-developers-help AT sourceware DOT cygnus DOT com; run by ezmlm
List-Subscribe: <mailto:cygwin-developers-subscribe AT sourceware DOT cygnus DOT com>
List-Archive: <http://sourceware.cygnus.com/ml/cygwin-developers/>
List-Post: <mailto:cygwin-developers AT sourceware DOT cygnus DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-developers-help AT sourceware DOT cygnus DOT com>, <http://sourceware.cygnus.com/ml/#faqs>
Sender: cygwin-developers-owner AT sourceware DOT cygnus DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-developers AT sourceware DOT cygnus DOT com
Date: Sat, 1 Apr 2000 22:52:52 -0500
From: Chris Faylor <cgf AT cygnus DOT com>
To: Ron Parker <rparker1 AT kc DOT rr DOT com>, rdparker AT butlermfg DOT org,
cygwin-developers AT sourceware DOT cygnus DOT com
Subject: other installer concern
Message-ID: <20000401225252.A22582@cygnus.com>
Reply-To: cygwin-developers AT sourceware DOT cygnus DOT com
Mail-Followup-To: Chris Faylor <cgf AT cygnus DOT com>,
Ron Parker <rparker1 AT kc DOT rr DOT com>, rdparker AT butlermfg DOT org,
cygwin-developers AT sourceware DOT cygnus DOT com
References: <20000401205841 DOT A19660 AT cygnus DOT com>
Mime-Version: 1.0
User-Agent: Mutt/1.1.8i
In-Reply-To: <20000401205841.A19660@cygnus.com>; from cgf@cygnus.com on Sat, Apr 01, 2000 at 08:58:41PM -0500

I notice that if I run the installer twice it prints an error message due
to the fact that /lib and /bin are mounted already.

What should the accepted behavior be here?  The easiest thing to do would be
to force the mount regardless of what the user has specified.  Another option
would be to do nothing when mounting to the same place.  Or, I guess you could
ask the user what to do.

cgf

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019