delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/03/27/07:07:38

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
content-class: urn:content-classes:message
Subject: RE: setup.exe problem - solved (final)
MIME-Version: 1.0
Date: Wed, 27 Mar 2002 23:07:21 +1100
Message-ID: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA76008ABC8@itdomain003.itdomain.net.au>
X-MimeOLE: Produced By Microsoft Exchange V6.0.5762.3
X-MS-Has-Attach:
X-MS-TNEF-Correlator:
From: "Robert Collins" <robert DOT collins AT itdomain DOT com DOT au>
To: "Jonas Eriksson" <jonas_eriksson AT home DOT se>,
"Cygwin-Apps" <cygwin-apps AT sources DOT redhat DOT com>
X-MIME-Autoconverted: from quoted-printable to 8bit by delorie.com id g2RC7b310225


> -----Original Message-----
> From: Jonas Eriksson [mailto:jonas_eriksson AT home DOT se] 
> Sent: Wednesday, March 27, 2002 10:41 PM
> To: cygwin AT cygwin DOT com
> Subject: Re: setup.exe problem - solved (final)
> 
> 
> The problem were nVidia's desktop management program 'nview', 
> or the way setup.exe opens the packages choice window. 
> Anyhow, disabling nview made the process going fine. nview is 
> an optional part of the new driver for Geforce graphics cards.

That's great. I wonder if we do something wrong there... or if it's a
bug in nvidia's code? This is new code for us, and a problem has been
reported with WINE with the same area, so maybe it's something we are
doing.

Any ideas from the peanut gallery?

Rob

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019