delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/03/26/23:21:31

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
Date: Tue, 26 Mar 2002 23:20:02 -0500
From: Christopher Faylor <cgf AT redhat DOT com>
To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Cc: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Subject: Re: setup all ok now....
Message-ID: <20020327042002.GD20353@redhat.com>
Reply-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
References: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA76008ABBE AT itdomain003 DOT itdomain DOT net DOT au>
Mime-Version: 1.0
In-Reply-To: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA76008ABBE@itdomain003.itdomain.net.au>
User-Agent: Mutt/1.3.23.1i

On Wed, Mar 27, 2002 at 03:15:53PM +1100, Robert Collins wrote:
>I think we've done it. So Chuck, feel free to break everyone who's
>lagging behind :}..

Shouldn't we wait a day or two and let the new setup.exe work its
way through the system?  I thought I saw one problem mentioned today
but I wasn't sure if it was the new setup.exe or the old.

And then there's that twice (thrice?) reported bug where setup.exe
"accidentally" create a separate mirror directory.  Don't you hate it
when your code creates additional directory levels without your consent?
:-)

cgf

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019