delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/03/22/08:21:53

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
Message-ID: <3C9B2E97.CB2E6FB2@yahoo.com>
Date: Fri, 22 Mar 2002 08:16:07 -0500
From: Earnie Boyd <earnie_boyd AT yahoo DOT com>
Reply-To: Earnie Boyd <Cygwin-Apps AT cygwin DOT com>
X-Mailer: Mozilla 4.77 [en] (WinNT; U)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Subject: Re: why w32api-1.2-1 is broken in setup 2.194.2.15
References: <6835-Thu21Mar2002234111+0000-starksb AT ebi DOT ac DOT uk> <036101c1d13c$c74d0100$5b46fea9 AT mchasecompaq> <20020322015811 DOT GA24287 AT redhat DOT com>

Thanks, Chris.  I won't be able to take a look at a new package until
mid April.

Earnie.

Christopher Faylor wrote:
> 
> On Thu, Mar 21, 2002 at 04:59:06PM -0800, Michael A Chase wrote:
> >I've installed all packages except postgres.  The only packages I have
> >with the leading './' are opengl and w32api.
> 
> Thanks for the detective work, everybody.
> 
> I've repackaged w32api and opengl.  I've also reestablished the latest
> version of setup.exe.
> 
> This is definitely something that needs to be fixed, though, obviously.
> 
> cgf

_________________________________________________________
Do You Yahoo!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019