delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/03/21/11:45:28

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
Date: Thu, 21 Mar 2002 11:45:03 -0500
From: Christopher Faylor <cygwin AT cygwin DOT com>
To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Cc: cygwin AT cygwin DOT com
Subject: setup.exe reverted until w32api problem is fixed.
Message-ID: <20020321164503.GN8437@redhat.com>
Reply-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com, cygwin AT cygwin DOT com
References: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA76008AB36 AT itdomain003 DOT itdomain DOT net DOT au>
Mime-Version: 1.0
In-Reply-To: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA76008AB36@itdomain003.itdomain.net.au>
User-Agent: Mutt/1.3.23.1i

On Fri, Mar 22, 2002 at 01:55:59AM +1100, Robert Collins wrote:
>Chris,
>	I've not found the answer yet, though the mount table is good.
>
>If you want to pull setup for a day or two, I kept a backup as .old in
>the same dir.

Ok.  I've done that.  I hate to do it but this seems to be slowly corrupting
people's cygwin installations.

This should "solve" the problem of w32api being in the wrong place.

cgf

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019