delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/03/10/05:52:02

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
content-class: urn:content-classes:message
Subject: setup ready?
MIME-Version: 1.0
Date: Sun, 10 Mar 2002 21:51:53 +1100
X-MimeOLE: Produced By Microsoft Exchange V6.0.5762.3
Message-ID: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA760014B8B@itdomain003.itdomain.net.au>
X-MS-Has-Attach:
X-MS-TNEF-Correlator:
Thread-Topic: setup ready?
Thread-Index: AcHIIZanSWSkZdwqQOKcO9oiVuf38Q==
From: "Robert Collins" <robert DOT collins AT itdomain DOT com DOT au>
To: <cygwin-apps AT cygwin DOT com>
X-MIME-Autoconverted: from quoted-printable to 8bit by delorie.com id g2AApxR20482

Well,
	setup200202 has the following remaining key issues:

doesn't detect links for /etc/passwd and /etc/group
overwrites both /etc/passwd and /etc/group if either are missing (or
links)
(new) may have issues on win98SE.
(new) has an unconfirmed issue with local installs.
(new) cannot select source only if a package is not already installed.

I'm going to put a quick fix in for the first 1 or maybe 2 points.
Likewise for the last one. The 3rd I cannot help address - can anyone
here shed some light on it? The fourth likewise - it's unconfirmed. 

Once points 1,(maybe 2) & 5 are addressed, IMO we can release this.
Chris?

Rob

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019