delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/01/28/11:17:24

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
Message-ID: <05eb01c1a77a$7443e5a0$0200a8c0@lifelesswks>
From: "Robert Collins" <robert DOT collins AT itdomain DOT com DOT au>
To: "Charles Wilson" <cwilson AT ece DOT gatech DOT edu>
Cc: <cygwin-apps AT sources DOT redhat DOT com>
References: <NCBBIHCHBLCMLBLOBONKEEFCCJAA DOT g DOT r DOT vansickle AT worldnet DOT att DOT net> <3C4A553A DOT 1080709 AT ece DOT gatech DOT edu> <01c101c1a173$022dc6f0$0200a8c0 AT lifelesswks> <3C4A5AC9 DOT 8000104 AT ece DOT gatech DOT edu> <040001c1a244$def97210$0200a8c0 AT lifelesswks> <3C4C345A DOT 4060604 AT ece DOT gatech DOT edu> <074101c1a2c2$bf7b0470$0200a8c0 AT lifelesswks> <3C4C8DDA DOT 9040008 AT ece DOT gatech DOT edu> <049401c1a72c$e0a3df00$0200a8c0 AT lifelesswks> <3C5451A6 DOT 2070002 AT ece DOT gatech DOT edu> <3C545FE2 DOT 8040806 AT ece DOT gatech DOT edu>
Subject: Re: for the brave
Date: Mon, 28 Jan 2002 08:34:51 +1100
MIME-Version: 1.0
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
X-OriginalArrivalTime: 27 Jan 2002 21:34:46.0172 (UTC) FILETIME=[70B31DC0:01C1A77A]

Yes, I thought it was the shares issue - see README :}.

Thanks for confirming it though, I can work on a patch now.

Rob

===
----- Original Message -----
From: "Charles Wilson" <cwilson AT ece DOT gatech DOT edu>

> > Okay, this is from setup 2.188 (compiled just now) and I am trying
to do
> > a local install from //polgara/private/software/windows/cygwin-new/
> > which contains a standard tree structure and the attached setup.ini.
> > Setup responds "can't get setup.ini from setup.ini"
>
> AHA!
>
...
> So, the problem with "unable to get setup.ini from setup.ini" seems to
> be due to problems handling windows shares in the "local_dir" variable
> within ini.cc.


- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019